Wij zijn er voor elkaar

Over de stichting

Waarde toevoegen aan het verblijf van patiënten en hun familie, dat is waar de Stichting Vrienden van ZGV voor staat én voor gaat. Juist waar met reguliere middelen wenselijke projecten niet mogelijk zijn, springen wij bij. Met donaties van bedrijven, particulieren en andere betrokkenen in de regio, voeren wij projecten voor aanvullende zorg uit. Het zijn die kleine en soms grote extra's, die een verblijf in het ziekenhuis prettiger maken.

Financiën

Onze bedrijfsvrienden en verschillende particuliere vrienden doneren jaarlijks een mooi bedrag om te besteden aan het welzijn van patiënten. Het komt ook voor dat we vanuit sponsoring of een erfenis gelden ontvangen. Deze komen volledig ten goede aan projecten van Ziekenhuis Gelderse Vallei. We kiezen de projecten zorgvuldig, in samenspraak met een arts of verpleegkundige. Wensen komen veelal vanuit het medisch personeel. Het gaat om wensen die zij horen van hun patiënten. Onze bestedingen zijn afhankelijk van de hoeveelheid inkomsten.
Download hier onze jaarrekening 2020


ANBI
De Stichting Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Download hier de ANBI informatie

Over ZGV

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede levert medische zorg, onderzoek en innovatie. Het ziekenhuis geeft patiënten handvatten waarmee zij zelf kunnen bouwen aan een gezonde leefstijl. Hiermee biedt ZGV mensen gezondheidswinst voor hun verdere leven.

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een modern ziekenhuis. Patiënten kunnen bij ons terecht voor bijna alle medische specialismen. Wij leveren een volledig pakket aan professionele zorg, onderzoek en behandeling. Ons ziekenhuis staat bekend om zijn expertise op het gebied van voeding en bewegen.

Voor, tijdens en na een ziekenhuisopname besteden wij extra aandacht aan voeding en bewegen. Behandelingen worden hierdoor effectiever, patiënt herstellen sneller en voelen zich beter. Samen met de patiënt en het (regionaal) zorgnetwerk rondom de patiënt werken we aan een optimale gezondheidswinst door preventie en behandeling, met aandacht voor kwaliteit van leven.

Meer over ZGV?

Het bestuur

Het bestuur van de Stichting Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei bestaat uit:

Angelique Groot

Voorzitter

Marketeer Ziekenhuis Gelderse Vallei

André van ‘t Hof

Penningmeester/secretaris

Accountant administratieconsulent

Paul Keusters

Lid

Directeur facilitair bedrijf Ziekenhuis Gelderse Vallei

Lisette de Jong

Lid

Directeur bureau voor reclame, marketing & events Youngwise

Petra Smit

Lid

Directeur All Telemarketing

Aline Baakman

Ambtelijk secretaris

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Projecten

Bekijk hier alle lopende en afgeronde projecten van de Stichting Vrienden van ZGV.
Dit hebben wij mogelijk kunnen maken dankzij jouw bijdrage(n).

3 van 16 projecten

Bekijk alle projecten