Geen mens kan zonder vrienden

Doneren

Ook jij kan meebouwen aan goede en comfortabele zorg voor patiënten van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Met jouw bijdrage wordt behandeling aangenamer. Er zijn verschillende mogelijkheden om de patiënten in het ziekenhuis te steunen; van een jaarlijkse of eenmalige bijdrage tot sponsoring van een volledig project. Elke gift is er één.

De bijdragen die de Stichting Vrienden van ZGV ontvangt worden besteed aan zaken die van extra waarde zijn: activiteiten, materialen of voorzieningen die het verblijf van de patiënten en hun familie of naasten prettiger maken.

Hoe je kan helpen

Meest gestelde vragen

Op deze pagina vind je veel gestelde vragen over diverse onderwerpen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op via vrienden@zgv.nl of (0318) 43 43 07.

Hoe kan ik doneren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te doneren, je kan een eenmalige gift geven of een jaarlijks gift. Je leest meer hierover hierboven.

Kan ik doneren via iDeal?

Het is niet mogelijk om te doneren via iDeal. Je kunt direct jouw (eenmalige) gift storten op rekeningnummer NL05INGB0679492690 t.n.v. St. Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede.

Kan ik een project aandragen?

Jazeker, dat kan! Dit mogen grote of kleine projecten zijn, zolang het patiënten maar een beter verblijf krijgen.

Wordt er geld ingehouden?

Vanuit het ziekenhuis wordt er een medewerker twee uur per week betaald om alle acties uit te voeren. Verder werkt de Stichting Vrienden van ZGV met vrijwilligers en worden er geen andere kosten ingehouden.

Hoe zit het met mijn privacy als donateur?

Als particuliere donateur blijf je anoniem. Heb je een bedrijf en ben je donateur, dan kan je er voor kiezen om anoniem te blijven.

Krijgen wij als donateurs een bericht als het streefbedrag gehaald is?

Ja, wij zijn ontzettend blij met jouw gift en houden je graag betrokken bij het project als je dit op prijs stelt.